سه‌شنبه، آبان ۱۶، ۱۳۹۱

معاون اول دکتر:الان زمان تحمل است، نه سوال از رئیس جمهور! /ناگفته های تحریم ها

دوستی از ما وقت ملاقات خواست این وقت به او داده نشد. می رود طرح سئوال از رئیس جمهور را امضا می کند. مگر الان وقت سئوال است که شما طرح سئوال از رئیس جمهور را امضا می کنید؟ وی افزود: شرایط کشور خوب نیست و تحریم ها شرایط را برای ما سخت تر کرده است. البته مشکلات درون کشور بیشتر است.

معاون اول رئیس جمهور با انتقاد از طرح سئوال از رئیس جمهور گفت: الان زمان سوال از رئیس جمهور نیست الان زمان تحمل است نه سوال.

 

وی با اشاره به فشارهای موجود بر روی دولت در حوزه‌های گوناگون گفت: داخل را مهار کنید ما می‌توانیم تحریم‌ها را صدها بار دور بزنیم.

به گزارش فارس، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور در اولین همایش علمی توسعه آموزش‌های فنی،‌ حرفه‌ای و کاردانش در افق ۱۴۰۴ با اشاره به تلاش دولت برای گسترش هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای در سرتاسر کشور افزود: ایجاد بیش از ۱۲۰۰ هنرستان در طی یک سال نشان از تلاش شما برای توسعه این بخش دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه سخنان خود با اشاره به درخواست وزیر آموزش و پرورش برای اختصاص 31میلیارد تومان به هنرستان‌های سرتاسر کشور تصریح کرد: به طور حتم دولت تمام توان خود را خواهد گذاشت تا چنین کاری را عملی بکند اما امسال ما بدشانسی آوردیم و فشارهایی از درون و بیرون دولت را گرفتار کرده است.

رحیمی گفت: نفت ما را نمی‌خرند البته ما مشغولیم تا بتوانیم نفت را بفروشیم اما مقدار آن کم است و زمانی که نفت را می‌فروشیم پول آن را به موقع نمی‌دهند.

وی افزود: بخشی از فشارها این است که حتی اگر مشتری هم برای نفت خودمان پیدا کنیم برای انتقال آن کشتی نیست. چرا که کشتی‌ها را تحریم کرده‌اند. اگر این کشتی بیمه نداشته باشد کار متوقف می‌ماند و بیمه هم که در دست خود آنان است.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه تصریح کرد: البته ما بیمه‌ای مشابه بیمه    P&Iرا راه انداخته‌ایم اما تا زمانیکه این بیمه بتواند جان بگیرد کار زمان می‌برد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به نوکری بسیاری از کشورها از جمله کانادا برای صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها گفت: ما سفارتخانه‌ها را تعطیل کرده‌ایم و هیچ ارتباطی نیز با یکدیگر نداریم اما آنها اموال و ساختمان سفارت ما را توقیف کرده‌اند.

وی با اشاره به شادی برخی در داخل کشور از به وجود آمدن چنین وضعیتی افزود: البته مشکل ما در درون بیش از فشارهای بیرونی است و والله موانع در مقابل کارها بسیار زیاد است به گونه‌ای که ما هم‌اکنون متوقف مانده‌ایم.

معاون اول رئیس‌جمهور خطاب به افرادی که در عرصه انتخابات ریاست‌جمهوری فعالیت می‌کنند تأکید کرد: با دشمن شریک نشوید بلکه با دوست همراهی کنید و اجازه دهید کارها روند منطقی خود را طی کند.

رحیمی با اشاره به بحث سؤال از رئیس‌جمهور و طرح آن در مجلس شورای اسلامی گفت: شخصی که تا کنون من او را در عمر خود ندیده‌ام درخواست ملاقات با من را داشت. خوب وقت ما متعلق به مردم است. متعلق به کل کشور است. بعد همین شخص پای طرح سؤال از رئیس‌جمهور را امضاء کرده است ،الان ما باید دست به دست هم دهیم و در مقابل فشارهای دشمن مقاومت کنیم.

وی افزود: ما ستادی را به نام ستاد تدابیر ویژه اقتصادی به راه انداخته‌ایم و هر هفته نیز دو تا سه جلسه برگزار می‌کنیم تا بتوانیم راه‌های لازم را برای دور زدن تحریم‌ها انجام دهیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به محدودیت‌های موجود در تبادلات مالی گفت:‌ زمانی برای جابه‌جا کردن یک حواله بانکی تنها یک تلگرام و یک تلفن از طریق یک بانک در یک کشور همسایه کافی بود اما امروز ما مجبوریم تا به سراغ بانک‌های مختلف برای دور زدن تحریم‌ها برویم وحتی زمانی که بانکی که هیچ وابستگی به کشورهای غربی ندارد تلاش می‌کند تا کار ما را انجام دهد اما تا مرز تهدید کردن وابستگان آن بانک نیز برای متوقف کردن کار پیش می‌روند.

رحیمی با اشاره به ارائه یک برنامه ۶۰۰ صفحه‌ای از سوی دولت برای دور زدن تحریم‌ها گفت: حتی ما اشخاصی را در دورترین نقاط دنیا شناسایی کرده‌ایم تا بتوانیم با استفاده از آنان بعضی کارها را انجام دهیم. پول جا به جا کنیم و کالاها را تهاتر کنیم.

وی افزود: دشمن نیز دشمن گردن‌ کلفتی است. یک غول بی‌شاخ و دم به نام آمریکا است و جالب است که به قدرتمندی ایران نیز اقرار کرده است.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: در آن نامه‌ای که آن آقا (اوباما) به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی فرستاده بود عملاً از ایران و آمریکا به عنوان دو قدرت بزرگ نام برده شد و نه اینکه تنها خود را تنها قدرت در جهان عنوان کند.

رحیمی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی از ابتدا با فشار تحریم‌ها روبرو بوده است گفت: اگر در داخل فشارها را مهار کنیم ، تحریم‌ها را صد بار دور خواهیم زد.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت ضرورت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در داخل کشور گفت: متأسفانه برخی از دانش‌آموزانی که در گذشته تربیت می‌شدند حتی نان خوردن هم بلد نیستند و پدر و مادر باید لقمه را در دهان آنها بگذارند.

رحیمی گفت: هم‌اکنون نزدیک به ۱۳ تا ۱۴ میلیون دانش‌آموز و نزدیک به ۳ تا ۴ میلیون دانشجو مشغول تحصیل هستند و تمام اینها شغل می‌خواهند. ما کجا می‌توانیم تمام اینها را در شغل‌های مد نظر آنها بگذاریم؟ فعالیت شما در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند بخش سنگینی از این فشاری که به گرده کشور در آینده وارد خواهد کرد دفع می کند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر