عضو خبرگان رهبری اظهار داشت: یکی از علل اصلی عدم ایمان واقعی به ولایت فقیه، کمکاری و سستی ما در این 35 سال بوده است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آثار آیتالله مصباح یزدی، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در دیدار با جمعی از طلاب حوزه علمیه با اشاره به اینکه در فرهنگ شیعه، واژه ولایت جایگاه ویژهای دارد، اظهار داشت: به وفور در آیات و روایات با مسأله ولایت رو به رو میشویم و اگر زمانی مسأله ولایت کمرنگ شده بود، به برکت امام خمینی(ره)، فرهنگ ولایتمداری در جامعه احیا شد و توجه مردم به آن جلب شد.
وی با اشاره به اینکه ابهامهایی در مورد این واژه در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد، اظهار داشت: اما گاه تقدسی که مردم برای آن قائلند، سبب شده کمتر در مورد آن ابهامات سخنی بر زبان برانند. به عنوان نمونه اینکه در بسیاری از روایات قبولی همه اعمال و عبادات وابسته به پذیرش ولایت امیرالمؤمنین(ع) شده است، و یا سالها عبادت در بین رکن و مقام و صفا و مروه بدون پذیرش ولایت امیرالمؤمنین(ع) بیاثر تلقی شده است، چگونه قابل توجیه خواهد بود، در حالیکه به فرمایش خداوند متعال هرکس ذرهای کار خیر انجام دهد، آن را در آخرت خواهد دید؟
این عضو مجلس خبرگان پیش از این در دیدار با جمعی از پاسداران گفته بود « ولایت فقیه در زمان معصوم هم وجود داشته و مخالفت با آن، درحد شرک بالله است» (اینجا). این بار نیز اوبا اشاره به اینکه عدم ایمان واقعی نسبت به ولایتفقیه در بسیاری از مردم از روی قصور است، افزود: البته یکی از علل اصلی این امر بعد از گذشت 35 سال از تشکیل نظام اسلامی، کم کاری و سستی ما بوده است که آنگونه که باید مسأله ولایتفقیه را تبیین نکرده ایم که طبق فرمایش معصومین(ع)، مخالفت با ولایتفقیه در حد شرک بالله است، و خدا نکند که این کم کاری ما به خاطر منافع شخصی مان بوده باشد!
آیت الله مصباح یزدی با اشاره به اینکه آشنا کردن مردم با مسأله ولایتفقیه یکی از مقدسترین کارهاست، اظهار داشت: بسیاری از ما در این 35 سال غفلت کردیم، به گونهای که باید فتنهای مانند فتنه 88 پیدا شود و شوکی به جامعه وارد شود تا عدهای به خود بیایند و بفهمند جایگاه ولایتفقیه کجاست.
امام زمان (ع) فرمود:برای تعجیل در فرج و ظهور من بسیار دعا کنید، همانا این کار برای خودتان گشایش خواهد بود.
دوشنبه، فروردین ۱۹، ۱۳۹۲
مصباح:مخالفت با ولایتفقیه در حد شرک به خداست
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر